Yönetim panelinde değişiklik tamam, kaynak sunucuda yeni içerik var; buna rağmen bazı ziyaretçiler hâlâ önceki sürümü görüyor. Böyle bir durumda doğrudan “bütün önbelleği temizle” düğmesine basmak cazip geliyor. Fakat eski cevabı hangi katmanın verdiğini bulmadan yapılan toplu temizlik, sorunu...